ВестиКонкурсиКултура
Актуелно

Распишан Конкурсот за финансирање на проекти во областа на културата на националните малцинства во Србија, за 2024 година

Министерството за култура го објави Конкурсот за финансирање или суфинансирање на проекти во областа на современото културно творештво во Република Србија во 2024 година, во областа на културната дејност на националните малцинства во Србија. Рокот за конкурурање е до 29 01 2024 година.

Повеќе за конкурсот можете да видите ТУКА

Поврзани објави

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to top button